torstai 23. huhtikuuta 2015

20.-23-04.2015


 


Moikka!

Taas on puolet viikosta vierähtänyt töiden parissa. Mitään sen erikoisempaa muutosta ei töihin ole tullut, mutta tällä viikolla olen keskittynyt tekemään riski kartoitusta yritykselleni. Pomo lähti eilen (Keskiviikkona) matkoille, joten nyt tukihenkilöllänikin on hieman enemmän töitä. Sain tänään (tostaina) tehtäväkseni auttaa yrityksen kirjanpitäjää kirjanpidossa. Laitoin papereita siis numerojärjestyksessä kansioihin. Puolet päivästä kului myös riski kartoitusta tehden.
 Sää on täällä aivan mahtava, sillä jotenkin odotin että Slovenia olisi kylmempi paikka ja enemmän Suomen tyyppinen maa säältään. Yllätyin kuitenkin positiivisesti kun jo viikon on lämpöasteita ollut päälle kaksikymmentä. Saan siis ehkä kotiutua ruskettuneena kuukauden päästä! :D
 Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä Peterin ja Mikaelin kanssa reissu vuokra autolla rannikolle, jonka jälkeen Postojna luolaston kautta Kroatiaan Rijeka nimiseen kaupunkiin. Olemme himan myöhässä järjestelyistä, mutta eiköhän tämä tästä! Toivottavasti saamme kaiken järjestymään.






Ljubljanan kolmoissilta

Tälläisen elukan bongasin loikoilemassa Ljubljana joen varresta ydin keskustassa!

2 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia. Onnistuuko kuvia työympäristöstä? T:Pertti

    VastaaPoista
  2. kyllähän tuon luulisi onnistuvan! Kysyn lupaa ja nakkaan tänne, jos onnistuu!-Jenna

    VastaaPoista